ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κερδίστε έως και 5000 ευρώ με 100% επιδότηση για την κατασκευή του e-shop σας – ΕΣΠΑ e-Λιανικό

Το πρόγραμμα e-Λιανικό ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και η υποβολή των αιτήσεων θα είναι δυνατή μέχρι τη Τετάρτη 24 Μαρτίου ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Δικαιούχοι είναι οι υφιστάμενες (έως και την 30/09/2019) και νεοσύστατες (από 1/10/2019) μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα. Βασικές προϋποθέσεις για συμμετοχή είναι:

  • να έχουν το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47) ως κύρια δραστηριότητα
  • να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα
  • να έχει ανασταλεί η λειτουργία της επιλέξιμης δραστηριότητας στην έδρα ή/και σε υποκαταστήματα της επιχείρησης για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020
  • οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019

Τίποτα απολύτως! Η ορθή και επιτυχημένη υποβολή του φακέλου, εξασφαλίζει επιδότηση ύψους 100% της επένδυσης. Μέσα στο ποσό επιδότησης περιλαμβάνονται και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό καταστήμα, δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα για την επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop. Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση των 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό/κατασκευή την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eShop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%.

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Σήμερα! Καλέστε μας στο 2810376784 ή στείλτε μας μήνυμα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας συμπληρώνοντας τα ζητούμενα πεδία.